05 Ιανουαρίου 2022 READ

Tα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Tα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και μόλις έφτασαν τα πρώτα του γενέθλια. Σκέψεις, σκέψεις κι άλλες σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό των γονιών σχετικά με το πώς και το τι θα κάνουν για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού. Θέλουν κάτι ιδιαίτερο και αξιόλογο που θα θυμούνται για καιρό και θα σηματοδοτεί από εδώ και στο εξής αυτή την μέρα, κάθε χρόνο, ως μοναδική. Τα πάντα είναι ζήτημα καλού προγραμματισμού και οργάνωσης και αυτό είναι που θα κάνει το πάρτυ μια ξεχωριστή στιγμή στο άλμπουμ με τις στιγμές της οικογενειακής σας ζωής.

Το παιδί ωστόσο, μιας και θα είναι 12 μηνών, μπορεί να μην έχει ξεκάθαρη αντίληψη για το τί συμβαίνει και πόση προσπάθεια έχουν βάλει οι γονείς στην διαδικασία αυτή. Ωστόσο, θα δεχτεί φιλιά, αγκαλιές και δωράκια νιώθοντας και εκείνο μια ευεξία και θαλπωρή. Έτσι, κάθε χρόνο θα διατηρείται το έθιμο γενεθλίων ως ένα από τα πιο χαρμόσυνα γεγονότα της οικογενειακής ζωής που προσφέρει χαρά και... εκπλήξεις.

Για τη μοναδική αυτή στιγμή σας προτείνουμε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες - είναι πάντα το ωραιότερο ενθύμιο στο οποίο ανατρέχουμε τακτικά. Επίσης, η τούρτα με το πρώτο κερί είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει το μωρό σας και θα γεμίσει συγκίνηση όλη την οικογένεια. Τα δώρα θα εντυπωσιάσουν το μωράκι σας τόσο όσο και ενας εντυπωσιακός στολισμός με μπαλόνια και χρώματα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να ζήσετε τις στιγμές αυτές που δεν επιστρέφουν και να δείτε το χαμόγελο στο προσωπάκι του μωρού σας, που θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλα όσα κάνατε για τα γενέθλιά του.

Φωτογραφία: Gift Habeshaw / Unsplash

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube