08 Οκτωβρίου 2020 READ

Από Παιδί Σε Παιδί

Από Παιδί Σε Παιδί

Kάθε ρούχο έχει μία ιστορία. Για τα ρούχα που δε φοράμε πια, η ιστορία συνεχίζεται, προσφέροντάς τα σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. 

To 2018 και το 2019 συγκεντρώσαμε με τη δική σας βοήθεια περίπου 20.000 ρούχα. Φέτος, έχουμε συγκεντρώσει έως σήμερα 4.500 ρούχα και τα προσφέραμε στους οργανισμούς:

Και συνεχίζουμε... 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ: Το καλοκαίρι μας αποχαιρετάει σιγά σιγά και έφτασε η ώρα να αλλάξουμε την παιδική ντουλάπα. Παρέα με τα παιδιά, κάνουμε αλλαγές και ανακαλύπτουμε ρούχα και παπούτσια που δεν τους κάνουν πια! Για να τα προσφέρουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, το μόνο που χρειάζεται είναι να τα τoποθετήσουμε χωριστά σε σακούλες και να τα πάμε στα καταστήματα DPAM. Εκεί θα βρούμε τα ξύλινα ειδικά κουτιά περισυλλογής ρούχων και παπουτσιών, στα οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε τις σακούλες μας. 

 

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ! Η DPAM συνεργάζεται με τη RECYCOM, την πρώτη ελληνική επιχείρηση που εφαρμόζει με οργανωμένο, επιστημονικό και επαγγελματικό τρόπο ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης και φιλοδοξεί να συμβάλλει ενεργά και δραστήρια στη δημιουργία ενός καθαρού, υγιεινού και αειφόρου περιβάλλοντος. Μαζί θα συγκεντρώσουμε τα παπούτσια που θα προσφέρετε και ένα μέρος από τις προσφορές σας θα δωθεί σε οργανισμούς που βοηθούν παιδιά σε ανάγκη. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ: Τίποτα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει χωρίς τη δική σας βοήθεια! Η συμμετοχή σας ξεπερνά κάθε μας προσδοκία και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις προσφορές σας. Για να σας ευχαριστήσουμε, σας προσφέρουμε ένα δωροκουπόνι αξίας 10 ευρώ για αγορές άνω των 60 ευρώ που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα DPAM και στο www.dpam.gr έως 30/11. To κουπόνι μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα καταστήματα DPAM. 

#dpam #dpamgreece #apopaidisepaidi #autopouagapountapaidia

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube